Kantoorruimte in Amsterdam te huur (78m2)

Bent u op zoek naar kantoorruimte?

Te huur vanaf 1 februari 2019: prachtige, lichte kantoorruimte (78m2) in een sfeervol voormalig schoolgebouw nabij het Westerpark.

Het ruime kantoor bevindt zich op de tweede verdieping (voor mensen met een beperking is er een stoeltjeslift beschikbaar). In de ruimte bevindt zich een entresol en een kitchenette.

De huurprijs is € 1.000 per maand, (excl. naar schatting € 225 euro servicekosten per maand).

Het kantoor ligt aan De Wittenstraat, aan de rand van de Staatsliedenbuurt en de Jordaan, tegenover het Westerpark. Op steenworpafstand van het Haarlemmerplein en 15 minuten lopen vanaf Centraal Station. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 3, 10, bus 18, 21, 22). Betaald parkeren aan de voorkant van het gebouw. Een parkeergarage is nabij gelegen.

Bij de huur is inbegrepen: mede gebruik van een vergaderruimte op de zolder voor 30 tot 60 personen, met alle elektronische benodigdheden en een aparte keuken met koffiezetapparaat, koelkast en vaatwasser. Een zonnig dakterras op de eerste verdieping, perfect voor lunches en sociale evenementen. Daarnaast zit er op de begane grond van het gebouw een kinderdagverblijf, handig voor ouders met jonge kinderen.

Voor meer informatie of het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met John Kerseboom j.kerseboom@tni.org of 020-6626608.

Zie hieronder meer foto's van de kantoorruimte: