Stop Foute Handelsverdragen

22 အောက်တိုဘာလ 2016
Event

De Nederlandse regering staat op het punt allerlei foute handelsverdragen te tekenen. TTIP, CETA en TiSA zetten onze toekomst op het spel. Sluit je aan bij onze beweging en kies voor een duurzame economie, echte banen en veilig voedsel, boven de belangen van grote bedrijven.

Kom op 22 oktober naar het Museumplein in Amsterdam, want NU kun jij deze foute handel nog stoppen.

Date
22 အောက်တိုဘာလ 2016
Time
13:00 - 16:00
Location
Museumplein, Amsterdam

Manifestatie voor duurzame en eerlijke economie

WAT STAAT ER OP HET SPEL?

We moeten ons NU laten horen voor een duurzame en eerlijke economie. Kies voor de belangen van mens, dier en milieu boven die van grote bedrijven. En kies met ons voor een duurzame economie, echte banen en veilig voedsel.

TTIP is het vergaande handelsverdrag met de VS, dat de toekomst van ons voedsel, energie en werk bedreigt. Over TTIP wordt achter gesloten deuren onderhandeld. Het verzet groeit nog steeds, TTIP wankelt en wij kunnen de genadeslag geven.

CETA is de Canadese variant van TTIP, en op staat op het punt getekend te worden. CETA bedreigt op dezelfde manier onze economie en democratie. Daarnaast is is CETA TTIP via de achterdeur, want 80% van de Amerikaanse bedrijven zit ook in Canada.

TiSA is een internationaal dienstenverdrag, dat de toekomst van onze zorg en ons onderwijs, onze energie en ons water in de uitverkoop doet. TiSA levert onze publieke diensten uit aan de markt.

Wij bepalen zelf onze toekomst. Als we deze foute handelsverdragen NU niet stoppen, schrijven multinationals ons de wet voor. Kom op 22 oktober naar het Museumplein in Amsterdam en stop foute handelsverdragen.

Meld je gauw hier aan op Facebook, like deel en nodig iedereen uit!

(Nieuwe) FNV-leden kunnen 22 oktober gratis met de trein naar Amsterdam. Kijk hier.