Office space in Amsterdam for rent (61m2) Looking for office space?

Available immediately: beautiful, bright office space (61m2) in an attractive former school building near Westerpark.

Office for rent

Nederlands: zie onderaan

The office is located on the second floor (a chairlift is available for people with disabilities). The space has a mezzanine and a simple kitchenette. An extensive and modern kitchen is available on the floor for shared use with other tenants.

The rent is €1,100,- per month, (excluding an estimated €225,- service charge per month).

The office is located on De Wittenstraat, on the edge of the Staatsliedenbuurt and the Jordaan, opposite Westerpark. A stone's throw from Haarlemmerplein and approx. 20 minutes' walk from Central Station. The office is easily accessible by public transport (tram 3, 5, bus 18, 21, 22). Paid parking is available at the front of the building. A parking garage is located nearby.

Included in the rent is shared use of a meeting room in the attic for 30 to 60 people, with all electronic equipment and a separate kitchen with coffee machine, fridge and dishwasher. A sunny roof terrace on the first floor, perfect for lunches and social events. There is also a crèche on the ground floor of the building, convenient for parents with young children.

Enquiries: (preferably by e-mail) Tel: +31206626608
E-mail: secretariat@tni.org

Office for rent

Kantoorruimte in Amsterdam te huur (61m2)

Op zoek naar kantoorruimte?

Per direct : prachtige, lichte kantoorruimte (61m2) in een sfeervol voormalig schoolgebouw nabij het Westerpark.

Het kantoor bevindt zich op de tweede verdieping (voor mensen met een beperking is er een traplift beschikbaar). In de ruimte bevindt zich een entresol en een eenvoudig keukenblok. Op de etage is een uitgebreide en moderne keuken beschikbaar voor medegebruik met andere huurders.

De huurprijs is € 1.100,- per maand, (excl. naar schatting € 225,- euro servicekosten per maand).

Het kantoor ligt aan De Wittenstraat, aan de rand van de Staatsliedenbuurt en de Jordaan, tegenover het Westerpark. Op steenworp afstand van het Haarlemmerplein en ca. 20 minuten lopen vanaf Centraal Station. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 3, 5, bus 18, 21, 22). Betaald parkeren aan de voorkant van het gebouw. Een parkeergarage is nabij gelegen.

Bij de huur is inbegrepen: mede gebruik van een vergaderruimte op de zolder voor 30 tot 60 personen, met alle elektronische benodigdheden en een aparte keuken met koffiezetapparaat, koelkast en vaatwasser. Een zonnig dakterras op de eerste verdieping, perfect voor lunches en sociale evenementen. Daarnaast zit er op de begane grond van het gebouw een kinderdagverblijf, handig voor ouders met jonge kinderen.

Inlichtingen (bij voorkeur per e-mail):
Tel.: 020 – 66 26 608
E-mail: secretariar@tni.org

Ideas into movement

Boost TNI's work

50 years. Hundreds of social struggles. Countless ideas turned into movement. 

Support us as we celebrate our 50th anniversary in 2024.

Make a donation