'We hebben alles klaarstaan voor een referendum over CETA'

ttip_referendum

“Wij zijn vastbesloten om dit referendum aan te vragen en gaan er alles aan doen om 300.000 handtekeningen binnen te halen”, zegt woordvoerder Niesco Dubbelboer van het Platform CETA Referendum. Het Platform is een initiatief van Meer Democratie, Milieudefensie, foodwatch en het Transnational Institute. Totaal 11 organisaties hebben zich tot nu toe aangesloten.

“De Walen hebben dapper weerstand geboden vanuit hun terechte kritiek dat met CETA de belangen van het grote bedrijfsleven boven dat van mensen wordt gesteld. Nu ze toch akkoord zijn, nemen wij graag het stokje van hun verzet over”, aldus Dubbelboer. De petitie voor het aanvragen van een referendum is door 184.000 mensen getekend op de website van het platform.

Lees het volledige artikel.

Ideas en movimiento

Impulsa nuestra labor

Si deseas apoyar nuestro trabajo, considera realizar una donación. Nos comprometemos a que nuestra valiosa investigación esté accesible sin costo, pero para eso necesitamos de tu ayuda. Si todas las personas que leen nuestro contenido realizan una donación de tan solo €12 podremos apoyar nuestro trabajo durante tres años.

Done Ahora